Тити Папазов: Задава се синият рай, спирам да карам на червено

OFFNews
02 юни 2020 в 12:37 | 3720 |3

Баскетболният специалист и треньор на Левски Лукойл Константин Папазов изпадна в еуфория пред медиите, след като стана ясно, че Наско Сираков е новият мажоритарен собственик на ПФК Левски. Тити обяви, че се задава най-хубавият период в историята на "сините", която датира от 1914 година.

"Хората, които спасиха Левски са тези, които до 14 март събраха необходимите пари. Левски има велика общност. Левски има по-голям потенциал, сигурен съм. Застанете твърдо зад Наско, той ще оправдае доверието.

Залагам си главата. Това ще бъде най-хубавият период в Левски. От Ада в синия Рай. Създаваха се митове и легенди. Това са митове, защото всеки един го е страх да има авторитет, който да ръководи, дори авторитарно.

При събличането на Ивайло Петев можеше да стане мегаскандал, Наско е знаел, че ще бъде провокиран. Имал е воля да стисне зъби. Той може да излезе и срещу 10 души за своята чест. Наскоро един човек се опита да го направи за резил, но не успя. Няма значение кой е.

Сираков щеше да бъде 100% в бъдещето на Левски, каквото и да се беше случило. Той беше зад мен от първия ден, казвам го. Аз съм открит човек, вдигам на всеки. Искам към тези 10-15 хиляди души, които са активни, да се присъединят и другите левскари", каза Тити.

"Дойдох пеша, защото колата ми е на наказателния паркинг. Ако Левски спечели Купата на България, спирам да карам на червено", зарече се Папазов, който е засичан да паркира и на места за инвалиди.

Препоръчани материали
Journey

Рейтинг : 1038

04.06 2020 в 14:49 3
+ 1
- 0
Този, дори не заслужава коментар.

Сините фенове трябва да са много жалки, за да се олицетворяват с Тити.
Мила българска реалност.
sawall

Рейтинг : 1157

04.06 2020 в 11:52 2
+ 1
- 0
Тити е легенда в българския баскетбол и нула във футбола. И огромна легенда в глупостите, които ръси.

Той е също така пример за това какво става, когато се идолизират спортни личности заради успехите им в спорта. Това, че умееш нещо не те прави компетентен по въпроси като морал (карал на червено и го приема, така, на майтап, хаха, кой не е застрашавал живота на случайни минувачи), политика, други спортове... И какво, на такива ли да даваме платформа за всяко нещо? Ами ако реши да създаде институт по микробиология?
Бабатунде

Рейтинг : -709

02.06 2020 в 13:00 1
+ 11
- 0
А ако не спечели бе Тити ? Осъзнато, човек който реве колко е велик Левски, не може да спазва прости закони ! Ами ако беше убил нечие дете бе Тити ?!?! Всички ултраси сте за едно място бе Тити... !