12 часа без вода в част от Бояна, ще спира и в Дружба 2 и Яворов

OFFNews
06 февруари 2020 в 06:10 | 755 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран до бл. 419 в жк. „Дружба“ 2 налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Димитър Пешев“, ул. „Делийска воденица“, ул. „Конче вихрогонче“ и ул. „Обиколна“. 

Заради подмяна на спирателни кранове на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Мизия“ до пл. „Орлов мост“. 

Монтаж на спирателен кран в кв. „Бояна“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Севастократор Калоян“ от ул. „Брезите“ до ул. „Ралевица“, ул. „Белият кладенец“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Шишманова конница", ул. „Ралевица“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Каменно здание“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !