Без вода днес на три места в столицата

OFFNews
06 февруари 2018 в 06:18 | 1838 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Алдомировска“ в жк „Зона Б-19“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. в района на бул. „Александър Стамболийски “, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Димитър Петков“ и бул. „Тодор Александров“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ в община „Възраждане“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на бул. „Стефан Стамболов “ от ул. „Чипровци“ до ул. „Екзарх Йосиф“.

Подмяна на водомерен възел на ул. 420 в кв. „Манастирски ливади“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 ч. на ул. „Луи Айер“ от №156 до №227А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !