Без вода на 3 места в София

OFFNews
23 март 2018 в 06:26 | 1674 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цветан Пешев“, с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на ул. „Димитър Тошков“, ул. „Драгуната“, ул. „Цветан Пешев“, ул. „Петър Белев“ .

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Проф. Велизар Велков“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Проф. Велизар Велков “ от ул. „Българска легия“ до бул. „България“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов“, с. Казичене, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Любен Каравело“от ул. „Липите“ до ул. „Александър Стамболийски“,
ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Васил Левски“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !