Без вода на 7 места в столицата

OFFNews
20 юни 2018 в 06:22 | 2818 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на водомер в Помпена станция „Лозен“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа в карето между ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение, ул. „Съединение“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“ и ул. „Акация“, ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“ и ул. „Крушите“, ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“; ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ № 97 до АМ „Тракия“ и м. Чикерица.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. „Васил Левски“ в Център налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на бул. „Васил Левски“ от ул. „Иван Вазов“ до ул. „Аксаков“, ул. „Иван Вазов“ от бул. „Васил Левски“ до ул.“6-ти Септември“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Подмяна на спирателни кранове до бл. 356 в жк. „Младост“ 3 налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на 
бл. 387, бл. 386, бл. 385 , бл. 383, бл. 384, бл. 356, бл. 358, бл. 354 и ул. „Инж. Георги Белов“ №20.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар Мутафов“ в кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Чавдар Мутафов“ №10; ул. „Иван Пейчев“ №1, №2, №10. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калина“ в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на ул. „Калина“, по ул. „Горник“ от ул. „Калина“ до дерето. 

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Стефан Караджа“ в кв. „Сеславци“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Стефан Караджа“, по ул. „Явор“ от ул. „Стефан Караджа“ до ул. „Цанко Церковски“.

Поради подмяна на спирателни кранове на ул. „Костенец“ в жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Костенец“ от ул. „Житница“ до бул. „Инж. Иван Иванов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !