Без вода на 8 места в столицата

OFFNews
08 ноември 2017 в 06:33 | 2636 |0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон", жк. „Илинден“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Цар Симеон“ от ул. „Хайдут Сидер“ до ул. „Вита“; ул. „Чавдарица“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“; ул. „Цар Симеон“ от ул.„Насте Стоянов“ до бул. „Константин Величков“ и карето между ул. „Качаник“, ул. „Цар Иван Александър“, ул. „Преображенско въстание“ и ул. „Цар Симеон“, бл. 324 и бл. 325.

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Пчела", жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Пчела“ от №1 до №9.

Пресвързване на довеждащ водопровод, захранващ резервоар „Мърчаево“, налага спиране водоподаването от 10:00 до 22:00 часа в района на Мърчаево.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов" в кв. „Изгрев“ в Банкя налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“; ул. „Стефан Стамболов“ от ж.п. прелеза до Завод за минерална вода Банкя, местност „Бели брег“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крум Стоянов", жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на бл.361 , ул. „Крум Стоянов“ №3 -„Топливо“.

Монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. „Циклама", кв. „Казичене“, налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на махала „Видните“, индустриална зона „Казичене – Запад“, ул. „Васил Левски“ №1.
С понижено налягане ще бъдат с. Кривина, с. Казичене, с. Долни Богров.

Изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Димитър Тошков", с. Локорско, налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:00 часа на ул. „Димитър Тошков“ от ул. „Богдан Манолов“ до №42; ул. „Благой Гердин“ от ул. „Димитър Тошков“ до ул. „Евлоги Тодоров“ и ул. „Костадин Трайков“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Реката“ в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Детелина“, ул. „Искър“, ул. „Орфей“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !