Без вода на три места в столицата

OFFNews
12 януари 2018 в 06:15 | 2399 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“, жк. „Св. Троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Зографски манастир“ от ул. „Цар Иван Александров“ до бул. „Сливница“. 

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Йосиф Соколски“ в кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Баба Тонка“ от ул. „Дряновски манастир“ до бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Йосиф Соколски“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар Мутафов“, кв. „Група Зоопарк“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на ул. „Чавдар Мутафов“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Чавдар Мутафов“ №35, бул. „“Симеоновско шосе“ №6А и 6Б. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !