Без вода на три места в столицата

OFFNews
27 февруари 2019 в 06:13 | 791 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на бул. „Тодор Александров“ в жк „Илинден“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 ч. на бул. „Тодор Александров“ №177, бл. 71.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шипка“ в с. Герман се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Вела Пеева“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Шипка“, ул. „Божур“, ул. „Хан Крум“.

Монтаж на спирателен кран на ул. „Мадарски конник“ в кв. „Подуяне“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на ул. „Мадарски конник“ от ул. „Васил Друмев“ до ул. „Алеко Константинов“, ул. „Васил Друмев“ от ул. „Марица“ до бул. „Мадрид“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !