Без вода ще бъдат на 4 места в столицата

OFFNews
24 юни 2019 в 06:02 | 1234 |0

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бурел“ в жк. „Иван Вазов“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Бурел“ от ул. „Д-р Стефан Сарафов“ до ул. „Янко Забунов“ и бл. 62А.  

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ботунски път“ в с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването т 10:00 до 15:00 часа на ул. „Васил Левски“, ул. „Трети март“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ в с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа по ул. „Равнополски път“ от ул. „Демокрация“ до ул. „Латинка“, по ул. „Латинка“ от ул. Равнополски път“ до ул.“ Искър“ и по ул. „Искър“ от ул. „Балабана“ до ул. „Витоша“.

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Кайгана“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на местност „Чикерица“, вилна зона „Свети Митър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !