Без вода в част от район Витоша днес

OFFNews
10 април 2018 в 06:06 | 1741 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Витоша“ днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Никола Недев“ в кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа в района на по ул. „Иван Радоев“ от ул. „Никола Недев“ до ул. „Иван Панталеев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !