Без вода в части от Люлин и Гео Милев

OFFNews
11 март 2019 в 06:56 | 953 |0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. “Калина Малина“ в ж.к. „Гео Милев“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Хемус“ - от ул. „Симеонов век“ до ул. „Светлоструй“, ул. „Калина Малина“, ул. „Горазд“.

Монтаж на спирателен кран на бул. “Луи Пастьор“ в ж.к. „Люлин“ 9 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на живеещите по бул. „Луи Пастьор“ от ул. „Майски ден“ до бул. „Сливница“ и по ул. „Майски ден“ от ул. „Бръшлянска равнина“ до ул. „Цветница“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !