Без вода в части от Овча купел и Банишора днес

OFFNews
13 февруари 2018 в 06:42 | 1498 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Овча купел“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на ул. „Крушовски връх“ от ул. „Маестро Кънев“ до ул. „Буземска“, ул. „Народно хоро“ от ул. „Крушовски връх“ до бул. „Овча купел“. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кресна“ в жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. в района на ул. „Кресна“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !