Без вода в части от Овча купел и Иваняне

OFFNews
08 август 2019 в 06:22 | 794 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Превключване на уличен водопровод на ул. „Киевска“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на бул. „Никола Петков“, ул. „Букет“, ул. „Народен герой“, ул. „Киевска“. 

Заради превключване на уличен водопровод на ул. „Мусала“ във вилна зона „Иваняне“ на Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на вилната зона. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !