Без вода в части от Подуене и Военна рампа

OFFNews
10 юли 2018 в 06:08 | 1202 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марагидик“ в кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Петър Богдан“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Слава“, ул. „Рибарица“ от ул. „Петър Богдан“ до ул. „Велчо Атанасов“. 

Във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Проф. Иван Георгов“ в кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Локомотив“, ул. „Проф. Иван Георгов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !