Без вода в части от седем района на София

OFFNews
09 май 2018 в 06:02 | 1076 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царево село“ в жк. „Белите брези“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Дойран“, ул. „Хайдушка гора“, ул. „Царево село“, ул. „Кюстендил“.

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Уилям Гладстон“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Уилям Гладстон“ от ул. „Ангел Кънчев“ до площад „Славейков“ , площад „Славейков“
ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Генерал Гурко“. 

Разкриване на уличен водопровод във вилна зона „Беликата“ до резервоар „Кокаляне“ в община „Панчарево“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на вилна зона „Беликата“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Овчаренски водопад“ в жк. „Дървеница“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Овчаренски водопад“ № 2, ул. „Перперикон“ №7, №8 и №9 и ул. „Маричини езера“ № 15. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козяк“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на бул. „Русалийски проход“ от ул.“Банат“ до ул. „Козяк“, ул. „Козяк“ от ул.“Русалийски проход“ до бул. „Никола Й. Вапцаров“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Яребична планина“ в кв. „Подуене“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Яребична планина“. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бойчо Бойчев“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Бойчо Бойчев“ от №25 до №37. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Няма коментари към тази новина !