Без вода в части от центъра, Витоша и Драгалевци

OFFNews
02 юли 2018 в 05:59 | 1853 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиротска“ в Център налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Пиротска“ от ул. „Опълченска до ул. „Странджа“. 

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могилата“ в кв. „Витоша“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа по ул.“Могилата“ от ул.“Чавдар Мутафов“ до ул.“Марин Тодоров“, ул.“Могилата“ №7, ул. „Марин Тодоров“, ул. „Раде Радев“, ул. „Димитър Яблански“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зографска легенда“ във вилна зона „Милкова кория“ кв. „Драгалевци“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Зографска легенда“, ул. 406, ул. „Наум“, ул. „Св. Ангеларий“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !