Без вода за 12 часа днес в части от Кокаляне и Панчарево

OFFNews
26 март 2018 в 06:49 | 2269 |0

"Софийска вода" ще прекъсне водоподаването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Околовръстна" , с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа в района на с. Кокаляне, вилна зона "Китката", местност "Дебело гуно", вилна зона "Бяла нива", Кокалянски ханчета – ул. "Буката", ул. "Държов дол", ул. "Лъката", с. Панчарево – ул. "Дружба", ул. "Люляк", ул. "Детелина", ул. "Падинето", ул. "Здравец", ул. "Момина сълза", ул. "Батиница". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода” предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !