Часове без вода в части от 6 столични района

OFFNews
18 октомври 2017 в 06:02 | 2643 |0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Румен войвода“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на тази улица. 

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Руджери“ и ул. „Ловджийска чешма“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. "Руджери", ул. " Елин Пелин", ул. " Самоковско шосе" от ул. " Елин Пелин" до ул."Юрий Гагарин", ул. „Ловджийска чешма“, ул. „Бор“ № 6,8,10.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Спортист“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. "Мировско шосе", пл. „Васил Левски“, ул. „Еделвайс“, ул. „Спортист“ и бивш стопански двор.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Босилеградска“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа по ул. „Босилеградска“ от ул. „Мара Бунева“ до края на тупика. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сърнена гора“, кв. „Горубляне“, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на ул. „Сърнена гора“.  

Без вода заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ложев дол“, с. Доброславци, ще бъдат от 9:30 до 14:30 часа на ул. „Житенски път“, ул. „Могилка“, ул. „Бунтовник“, ул. „Градинарска“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !