На 3 места в София ще спира водата днес

OFFNews
16 април 2019 в 05:52 | 1360 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателен кран на ул. „Цар Симеон“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Цар Симеон“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Сердика“, ул. „Сердика“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Искър“, ул. „Екзарх Йосиф“ от ул. „Сердика“ до ул. „Искър“

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лепенец“ в кв. „Васил Левски“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Лепенец“ от ул. „Витиня“ до ул. „Бесарабия“. 

Реконструкция на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“ в „Малинова долина“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Св. Климент Охридски“ от №100 до ул. „Георги Кьосеиванов“, бул. „Св. Климент Охридски“ от №67 до №105, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Евгений Силянов“, ул. 5. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !