На 4 места в столицата без вода

OFFNews
02 май 2018 в 05:34 | 1376 |0

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове и пожарни хидранти на ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Просвета“, ул. „Проф. Трайко Запрянов“, ул. „Върла поляна“ в с. Бистрица налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа в района на ул. „Стефан Стамболов“ между ул. „Ведрина“, и ул. „Цветна градина“, ул. „Ведрина“ и ул. „Цветна градина“.
ул. „Просвета“, ул. „Морените“, ул. „Борова гора“, ул. „Еделвайс“, ул. „Минзухар“ и ул. „Витоша“, ул. „Проф. Трайко Запрянов“, ул. „Алеко“ между ул. „Върла поляна“ и ул. „8-ми март“.

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Полк. Стойно Бачийски“ в местност „Карпузица“ в кв. „Княжево“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа по ул. „Княжевска“ от ул. „Стефан Пешев“ до ул. „Кореняците“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски“ в жк. „Разсадника - Коньовица“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа по бул. „Александър Стамболийски “ от ул. „Алеко Туранджа“ до бул. „Константин Величков“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пчелина“ кв. „Бусманци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Пчелина“, ул. „Чукура“, ул. „Троянски път“, махала „Нова Враждебна“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .


“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !