На 4 места в столицата ще спре водата днес

OFFNews
16 юли 2018 в 05:13 | 2237 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на уличен водопровод на ул. „Съединение“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. в района на с. Долни Лозен.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народен певец“ в жк „Бъкстон“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Народен певец“ и по ул. „Кота 1050“ от ул. „Преки път“ до ул. „Иван Сусанин“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бадемова гора“ в жк „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на ул. „Бадемова гора“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Нишава“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. 16 в кв. „Враждебна“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 ч. в района на ул. 16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !