На 5 места ще спира водата в столицата

OFFNews
23 ноември 2018 в 06:21 | 1251 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Метличина поляна“ в ж.к. „Гоце Делчев налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Метличина поляна“ от ул. „Деян Белишки“ до ул. „Боянски водопад“, ул. „Костенски водопад“ от ул. „Славовица“ до бул. „Гоце Делчев“, ул. „Силиврия“, ул. „Ясна поляна“, ул. „Химитлийски проход“, ул. „Чужденец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, ще има водоноска на пред бл. 114А.

Монтаж на спирателен кран на ул. „Хаджи Димитър“ в село Лозен налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на ул. „Могила“, ул. „Свети Спас“, ул. „Васил Левски“. При работа над 12 часа, водоноската ще е на ъгъла на ул. „Могила“ и ул. „Суходол“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вискяр планина“ в ж.к. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Вискяр планина“. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Скакавица“ в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на ул. „Орешарска“, ул. „Десислава“, по ул. „Герганица“ от ул. „Байкал“ до ул. „Орешарска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, дружеството ще осигури водоноска на ъгъла на ул. „Орешарска“ и ул. „Скакавица“.

Пресвързване на уличен водопровод на бул. „Ломско шосе“ в ж.к. „Връбница“ 1 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бул. „Ломско шосе“ от ул. „Лазарица“ до разклона за ж.к. „Обеля“ 2, бензиностанция „Петрол“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Няма коментари към тази новина !