На 6 места в столицата остават без вода днес

OFFNews
18 октомври 2018 в 05:31 | 1096 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на водомерен възел в с. Железница налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на с. Железница.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Сава Михайлов“ в жк „Западен парк“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоана“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Черковна“ - четни номера.

Монтаж на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на бул. „Александър Стамболийски“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 6 във вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на ул. „Иван Богданов“ от ул. „Проф. Боян Пенев“ до ул. „Стилиян Чилингиров“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Синчец“ в с. Негован налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. в района на ул. „Емануил Александров“ от ул. „Училищна“ до ул. „Нов живот“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !