На три места няма да има вода в София днес

OFFNews
14 декември 2018 в 06:30 | 1136 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чаталджа“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Чаталджа “ от ул. „Бяло море“ до ул. „Панайот Волов“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 40 жк. „Лагера“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на този блок.

Монтаж на водомерен възел на ул. „Бели брег“ в с. Владая налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Бели брег“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !