На три места в София ще спира водата днес

OFFNews
06 август 2019 в 06:19 | 1467 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 16 в кв.“Враждебна“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. 8-ма, ул. 5-та, ул. 29-та, ул. 30-та.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слънчево утро“ в кв.“Челопечене“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на ул. „Гилица“, ул. „Яне Стоянов“, ул. „Челопешко шосе“, ул. „Ангел Маджаров“. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Иглика“ в с. Герман , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на ул. „Иглика“, по ул. „Проф. Васил Стоилов“ от ул. „Иглика“ до ул. „Липа“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !