На три места в столичния център няма да има вода

OFFNews
25 май 2018 в 05:22 | 2423 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Граф Игнатиев“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Граф Игнатиев“ от ул. „Алабин“ до ул. „Солунска“ и на ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Иван Денкоглу“ до ул. „Солунска“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Паисий“ в Център налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Отец Паисий“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“. 

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Овче поле“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Овче поле“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !