На три места в столицата без вода днес

OFFNews
06 декември 2017 в 06:21 | 1341 |0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Суходолска“ в жк. „Западен парк“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Суходолска“ от ул. „Проф. А.Вайганд“ до ул. „Булина ливада“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съгласие“ в кв. „Гниляне“ в гр. Нови Искър налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа в района между ул. „Съгласие“, ул. „Враня“, ул. „Тополите“, ул. „Спортист“, ул. „Христо Ботев“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба Тонка“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Княгиня Тамара“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Няма коментари към тази новина !