Няма да има вода днес на 4 места в София

OFFNews
31 юли 2019 в 06:38 | 1124 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Ген. Иван Колев“ в кв. „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Ген. Иван Колев“ от ул. „Асен Йорданов“ до ул. „Д-р Борис Вълчев“, по ул. „Проф. Марин Големинов“ от ул. „Емилиян Станев“ до ул. „Ген. Иван Колев“, ул. „Ивайло Петров“ № 2а, ул. „Емилиян Станев“ № 71е, № 71ж, № 71з, № 71и.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „20 – ти април“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа в района на бул. „Македония“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Лайош Кошут“, ул. „20-ти април“. 

Заради пресвързване на уличен водопровод на ул. „Акад. Георги Наджаков“ в кв. „Манастирски ливади - изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Костенски водопад“ до ул. „Акад. Георги Наджаков“, ул. „Акад. Георги Наджаков“ и ул. 409

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Никола Петков“ в кв. Горна баня налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа по бул. „Никола Петков“ (локал) от ул. „Фиданка“ до ул. „Планиница“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !