Няма да има вода на 5 места в столицата

OFFNews
14 май 2019 в 05:28 | 2756 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Божурище“ в жк. „Илинден“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Виктор Павлов“, ул. „Иван Хаджиенев“, ул. „Сава Михайлов“, бул. „Вардар“. 

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Могила“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Кипарис“ ул. „Суходол“, по ул. „Могила“ между ул. „Обретеница“ и ул. „Георги Бенковски“, ул. „Иван Пешев“ № 7 и № 15, ул. „Рашовец“ № 9. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект живеещите в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нарцис“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на ул. „Хризантема“, по ул. „Нарцис“ от ул. „Съединение“ до ул. „Янко Панайотов“. 

Заради подмяна и монтаж на спирателни кранове на бул. „Сливница“ в НПЗ „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бул. „Сливница“ от ул. „Обелско шосе“ до бул. „Панчо Владигеров“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Босилек“ във вилна зона „Симеоново – север“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа от бул. „Симеоновско шосе“ №166 до ул. „Околовръстен път“ и Подстанция „Север – Юг“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Няма коментари към тази новина !