Няма да има вода на 9 места в София, в част от тях по 12 часа

OFFNews
19 септември 2018 в 05:23 | 1184 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение в кв. „Манастирски ливади“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Васил Стефанов“, комплекс „Елизиум“.

Реконсрукция на уличен водопровод на ул. „Половраг“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Половраг“ между ул. „Блазна“ и ул. „Васил Левски“.

Подмяна на хидрофорна уредба в жк „Разсадника-Коньовица“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:30 ч. на бл. 81 и бл. 82.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй“ в жк „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. по ул. "Козлодуй" от ул."Софроний Врачански" до ул. "Странджа" и ул. "Антим I" от бул. "Сливница" до ул. "Козлодуй".

Прекъсване на уличен водопровод на ул. „Инж. Георги Белов“ в кв. „Горубляне“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на жк „Експериментален“, ул. „Инж. Георги Белов“, хлебозавод „Елиаз“, „Флорина“, „Сомат“, „Загорка“, от бл. 38 до бл. 45 включително, ул. „Самоковско шосе“, ул. „Стадион“ №2 от бл. 1 до бл. 35 включително и ул. „Цветна градина“ № 1, №3, №5.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалица“ в кв. „Суходол“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. в карето между ул. „Стоичко Станиславов“, ул. „Брегалница“, ул. „Щит“, ул. „Околовръстен път“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антим I“ в жк „Зона Б-5-3“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Пиротска“ от ул. „Антим I“ до ул. „Странджа“.

Строително-монтажни работи на бул. „Сименовско шосе“ в кв. „Витоша“ налагат спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 ч. в района на бул. „Симеоновско шосе“ от бул. „Г. М. Димитров“ до ул. „Асен Разцветников“, ул. „Тодор Кожухаров“, ул. „Лея Иванова“, ул. 455, ул. „Димитър Шишманов“, ул. „Професор Васил Стоин“ и посолство на Сирия.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шарл Шампо“ в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 ч. на ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Костенски водопад“ до ул. „Акад. Георги Наджаков“, „ул. „Акад. Георги Наджаков“ и ул. „409-та“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !