Няма да има вода в части от 4 района на София

OFFNews
28 юни 2018 в 05:16 | 2761 |0

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Странджа“ в район „Възраждане“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Странджа“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Три уши“.

Монтаж на водомерен възел на ул. „Карамфил“ в местност „Гърдова глава“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа по ул. „Чукар“ от ул. „Резньовете“ до ул. „Карамфил“.

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Пешовица“ в с. Доброславци налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Първанова чешма“, ул. „Уршак“, ул. „Панчовица“.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Долна махала“ в кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Обрадовски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !