Няма да има вода в части от 8 района на София

OFFNews
18 април 2018 в 05:18 | 1589 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на бул. „Тодор Александров“ в жк „Илинден“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на бул. „Вардар“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Константин Величков“, бул. „Александър Стамболийски“.

Реконструкция на уличен водопровод на бул. „Гоце Делчев“ в жк „Бели брези“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на бул. „Гоце Делчев“ от ул. „Дойран“ до бул. „България“, ул. „Солун“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Хайдушка гора“.

Заради подмяна на спирателен кран на бул. „Ген. Едуард Тотлебен“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 ч. в района на бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул.„Йоаким Кърчовски“, ул. „Кирил Пейчинович“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“, ул. „Георги Данчов - Зографина“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тулово“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Шипка“.

Инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 82 в кв. „Симеоново“, вилна зона „Симеоново-север“, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. в района между ул. „Света Мария Магдалина“, ул. 82, ул. 83, ул. 85 и ул. „Шумако“,ул. 82 (№5, 7, 9, 11) и ул. 83 (от №1 до 4А). 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кипарис“ в с. Лозен ще бъдат от 9:30 до 17:30 ч. в района на ул. „Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Свети Спас“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Рилска обител“, ул. „Константин Фотинов“, ул. „Станислав Доспевски“.

Реконструкция на уличен водопровод на бул. „Инж. Иван Иванов“ в жк „Сердика“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. на ул. „Костенец“, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Арх. П. Момчилов“, ул. „Гюешево“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !