Няма да имат вода на шест места в столицата

OFFNews
08 август 2018 в 05:48 | 1582 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Янко Велинов“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Азмаците“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Черковна“, ул. „Самоковски път“, ул. „Ридо“. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Братя Бъкстон“ в жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на по ул. „Казбек“ от бул. „Братя Бъкстон“ до ул. „Ген. Стефан Тошев“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина клисура“ в жк. „Сухата река“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа по ул. „Момина клисура“ от ул. „Вършец“ до ул. „Витиня“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава“ в жк. „Зона Б-5“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Българска морава“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“.

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Едуард Генов“ в жк. „Малинова долина“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на бул. „Симеоновско шосе“ №89В,№91А, №91, №89А

Без вода заради подмяна на водомерен възел на ул. 742 в кв. „Горна баня“ ще бъдат от 10:00 до 19:00 часа по ул. „Люлински поток“ от ул. „Войнишко въстание“ до ул. „742“, по ул. „742“ от ул. „Люлински поток“ до ул. „Маджарица“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Няма коментари към тази новина !