Остават без вода на 8 места в София днес

OFFNews
22 ноември 2018 в 05:53 | 1237 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Ремонт на уличен водопровод на ул. „Цар Симеон“ в Банкя налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на кв. „Вердикал“, гр. Банкя – централна градска част.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Боне Цендин“ в с. Желява налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на селото. 

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Капитан Димитър Списаревски“ в жк. „Дружба“ 1, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на бл. 191 и бл. 192.

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Извор“ в кв. „Филиповци“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Извор “, по ул. „Люлин“ от ул. „Суходолски път“ до края на ул. „Георги Стоянов“, ул. „Стефан Караджа“, ул. „Хаджи Димитър“.

Заради подмяна на хидрофорна уредба до бл. 298 в жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на бл. 298 и бл. 299 – висока зона.

Без вода във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Самоковски път“ в с. Лозен, ще бъдат от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Самоковски път“, по ул. „Бузлуджа“ от ул. „Самоковски път“ до ул. „Ридо“; ул. „Еделвайс“, по ул. „Цветна градина“ от ул. „Бузлуджа“ до ул. „Чемшир“. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Евлия Челеби“ в кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Живописна“, по ул. „Евлия Челеби“ от ул. „Борован“ до ул. „Дамяница“ и ул. „Борован“.

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиянци“ в жк. „Военна рампа“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Илиянци“, ул. „Първа Българска армия“, ул. „Константин Преславски“ и ж.п. линията. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !