По 12 часа без вода на няколко места в София

OFFNews
31 януари 2019 в 06:14 | 1049 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Летоструй“ в кв. „Васил Левски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Летоструй“, ул. „Витиня“, ул. „Рилска обител“, ул. 546. 

Монтаж на спирателен кран във вилна зона „Малинова долина“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Георги Русев“ до ул. „Околовръстен път“. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Караджа“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Стефан Караджа“ от ул. „Георги С. Раковски“ до ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Ген. Гурко“. 

Подмяна на спирателен кран на бул. „Пенчо Славейков“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Лайош Кошут“ до ул. „Люлин планина“.

Разкриване на уличен водопровод на ул. „Простор“ в кв. „Орландовци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Простор“ , ул. „Герено“, ул. 255, ул. 256. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Софийски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на площад „Пиърс О Махони“, СБАЛ „Проф. д-р Иван Митев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !