По 12 часа без вода в части от центъра на София и Военна рампа

OFFNews
03 октомври 2018 в 05:04 | 929 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на бул. „Янко Сакъзов“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа набул. „Янко Сакъзов“ от ул. „Васил Априлов“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Янко Сакъзов“ до ул. „Оборище“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троянски път“ в Бусманци се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Троянски път“, ул. „Чукура“, ул. „Пчелина“, местност „Нова Враждебна“. 

Заради подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Димитър Стоичков“ в с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Първи май“, ул. „Димитър Стоичков“, ул. „Васил Левски“ и бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Димитър Стоичков“ , ул. „Янко Вельов“ , бул. „Св. Анна“ и ул. „Никола Вапцаров“. 

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиянци“ в жк. „Военна рампа“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул.“Илиянци“ от ул.“Локомотив“ до река Суходолска, 
ул. „Първа Българска армия“ от бул. „Илиянци“ до ул. „Професор Иван Георгов“, ул. „Шлосер“, ул. „Павел Бобеков“

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !