Промени в движението заради празника на МВР

OFFNews
03 юли 2018 в 05:42 | 2151 |0

Служителите на Министерството на вътрешните работи ще отбележат своя професионален празник на 5 юли, което налага промени в организацията на движението от днес, съобщи ЦГМ. 

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 22:00 часа тази вечер до приключване на мероприятието в четвъртък на паркинга при сектор Г на Националния стадион "Васил Левски"; от 7 часа до приключване на мероприятието на 05.07.2018 г. на северозападната дъга на пл. "Св. Александър Невски" между ул. "11-ти август" и ул. "Оборище".

От 9 до 11:30 часа на 5 юли се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-ти август", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР. 

„Център за градска мобилност” ЕАД ще осигури специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани в нарушение автомобили, само по нареждане на отдел „Пътна полиция” при СДВР, за времето и мястото посочени по-горе, съгласно чл.171, т.5 от Закона за движението по пътищата.

Няма коментари към тази новина !