Ремонти оставят без вода части от 7 района в София

OFFNews
21 март 2018 в 06:09 | 2745 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.  

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Флора“ в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. в района на жк „Бокар“.

Монтаж на спирателен кран на ул. „Милин камък“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Милин камък“ от ул. „Крум Попов“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Габър“ в жк „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на ул. „Габър“ от ул. „Алдомировска“ до ул. „Шумен“, ул. „Шумен“ от ул. „Габър“ до бул. „Ген. Николай Столетов“.

Заради изграждане на шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Прибойница“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Прибойница“ №4-8. 

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Георги Парцалев“ във вилна зона „Габаро Азмата“, община „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. в района на ул. „Георги Парцалев“ от ул. „Свети Кирил“ до ул. „Лешникова гора“.

Поради изграждане на уличен водопровод на бул. „Черни връх“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на бул. „Черни връх“ от №182 до №190, ул. „Александър Бразицов“ №9.

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Курията“ в с. Панчарево ще бъдат от 10:00 до 18:00 ч. в района на ул. „Курията“, по ул. „Вукова курия“ от ул. „Курията“ до ул. „Урвич“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !