Ремонти спират водата на осем места в столицата

OFFNews
22 май 2019 в 05:37 | 1357 |0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иванянско шосе“ в местност „Бели брег“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Стефан Стамболов“ от ж.п.прелеза до ул. „Стефан Стамболов“ № 166, ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Владайска“ Център, район „Красно село“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Владайска“, ул. „Ивайло“, ул. „Дамян Груев“, бул. „Христо Ботев“.

Без вода от 9 до 21 часа ще бъдат и на ул. "Белите брези" в кв. „Кремиковци“, както и на алея „Металург“, алея „Горски път“, алея „Ален мак“. 

Заради подмяна на водомерен възел на бул. „Черни връх“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Майор Томпсън“ от №1 до №7, РУМ „Черни връх“, метростанция „Джеймс Баучер“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Селимица“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на ул. „Константин Фотинов“, ул. „Поп Грую“, ул. „Рилска обител“, ул. „Княгиня Тамара“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски“ в кв. „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на бул. „Св. Климент Охридски“ от №26 до №72 и от №59В до №61К.

Пак подмяна на пожарен хидрант на ул. „Васил Левски“ в с. Мрамор налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Васил Левски“ от ул. „Захари Стоянов“ до ул. „Мраморен рид“.

Вода няма да имат - във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Руджери“ в с. Панчарево, от 10:00 до 16:00 часа в района на ул. „Руджери“, ул. „Самоковско шосе“ между ул. „Елин Пелин“ и ул. „Юрий Гагарин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството “Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !