Ремонти в части от 4 района на София ги оставят без вода

OFFNews
30 юли 2018 в 05:37 | 1725 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черковна“ в кв. „Горни Богров“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Трети март“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Здравец“, ул. „Морава“.

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Елин Пелин“ и ул. „Лагадина“ в кв. „Драгалевци“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на ул. „Лагадина“, ул. „Елин Пелин“, ул. „Панайот Пипков“, ул. „Горска поляна“, ул. „Момино венче“, ул. „Вълшебно биле“, ул. „Горски дух“, ул. „Крайречна“, ул. „Папрат“, както и ул. „Глухарче“ от №2 до №6.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Космонавт“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на ул. „Космонавт“, по ул. „София“ от ул. „Космонавт“ до ул. „София“ №88, по ул. „Иларион Макариополски“ от ул. „София“ до ул. „Иларион Макариополски“ №60 .

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Витиня“ в кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Витиня“, ул. „Балкан“, ул. „Мусала“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !