Спират водата на пет места в столицата

OFFNews
18 юни 2019 в 06:18 | 1557 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Сергей Румянцев“ в кв. „Военна рампа“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Сергей Румянцев“ от ул. „Свободна“ до бул. „Илиянско шосе“, бул. „Илиянско шосе“ от ул. „Сергей Румянцев“ до ж.п. прелеза преди кв. Илиянци.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Цар Симеон“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Цар Симеон“ от ул. „Г. С. Раковски“ до ул. „Сердика“, ул. „Сердика“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Искър“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“ във вилна зона „Малинова долина“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Хотнишки водопад“, ул. „Душанци“, ул. „Йовковци“, ул. „Плитвишки езера“ и ул. „Черна река“.

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Гургулят“ в Банкя налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Гургулят“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мими Балканска“ в „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на ул. 512. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Няма коментари към тази новина !