Спират водата на седем места в София

OFFNews
16 май 2019 в 05:46 | 3070 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Едуард Генов“ в жк. „Малинова долина“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на ул. „Едуард Генов“, бл. 22, бл. 23, бл. 25, бл. 26, бл. 27. 

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Кузман Шапкарев“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Ген. Гурко“, ул. „Дякон Игнатий“, ул. „Иван Вазов“, ул. „Георги С. Раковски“. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Божур“ в с. Волуяк налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Божур“, ул. „Здравец“, ул. „Червено знаме“, ул. „Зорница“, ул. „Малина“. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“ в район „Възраждане“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Цар Симеон“ от бул. „Стефан Стамболов“ до ул. „Георг Вашингтон“. 

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Сехово“ в жк. „Гевгелийски“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Сехово“ от ул. „Сава Михайлов“ до ул. „Попчево“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“ в жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на бул. „Сливница“ №195, бул. „Христо Ботев“ №131, ул. „Софроний Врачански“ от бул. „Сливница“ до ул. „Козлодуй“.

Подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. 565 в жк. „Левски“ В, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. 565. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !