Спират водата на три места в столицата

OFFNews
03 април 2018 в 05:26 | 1025 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Твърдишки проход“ в жк. „Стрелбище“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Златишки проход“ от ул. „Нишава“ до ул. „Хайдушка гора“, бл. 128, магазин „Фантастико“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“ в Център налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на бул. „Сливница“ от ул. „Отец Паисий“ до ул. „Опълченска“. 

Монтаж на спирателен кран на ул. „Сава Михайлов“ в жк. „Гевгелийски“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Сава Михайлов“ от ул. „Мачуково“ до ул. „Бачево“ и ул. „Бачево“ от ул. „Сава Михайлов“ до ул. „Попчево“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !