Спират водата във вилна зона Лозето

Софийска вода с променено работно време заради коронавируса

OFFNews
13 март 2020 в 06:08 | 486 |0

Диагностика на уличен водопровод на улица "Стария път" в село Герман - вилна зона "Лозето" ще наложи спиране на водоподаването днес, 13 март, от 9:30 до 17:30 ч., предупреждава "Софийска вода" на ул. „Старият път“, ул. „Брайново“ и ул. „ Медуница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Старият път“ ъгъла с ул. „Медуница“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

От вчера, 12 март, дружеството работи с променено работно време:

- ЦОК Бизнес парк: от 08:00 часа до 17:00 часа (понеделник - петък) с 1 час обедна почивка от 12:00 часа до 13:00 часа, през която ще се извършва и дезинфекция на помещението;

- ЦОК Мега Мол и ЦОК ЦУМ: от 09:00 часа до 18.00 часа (понеделник - петък) с 1 час обедна почивка от 13:00 часа до 14:00 часа, през която ще се извършва и дезинфекция на помещението;

- ЦОК НАГ и Мобилен център временно преустановяват работа.

Мерките са превантивни срещу разпространението на коронавирус.

Няма коментари към тази новина !