Спрат водата на осем места в София

OFFNews
26 октомври 2017 в 06:33 | 3286 |0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на хидрофорна уредба до бл. 370, жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на бл. 370, бл. 371, бл. 372.

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Жюл Лошо“, жк. „Овча купел“ 2, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на бл. 40А, бл. 41А, бл. 42А, бл. 41Б.

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Светлина“, кв. „Кумарица“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“.

Монтаж на спирателен кран на ул. „Света гора“, жк. „Лозенец“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа по бул. „Джеймс Баучер“ от ул. „Милин Камък“ до ул. „Христо Смирненски“, по ул. „Димитър Димов“ от ул. „Милин Камък“ до „Йоан Екзарх“, по ул. „Йоан Екзарх“ от бул. „Джеймс Баучер“ до ул. „Димитър Димов“, по ул. „Света гора“ от бул. „Джеймс Баучер“ до ул. „Презвитер Козма“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Иван Селимински“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа по ул. „Д-р Иван Селимински“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Поп Грую“
по ул. „Ген.Георги Вазов“ от ул. „Григорий Цамблак“ до ул. „Д-р Иван Селимински“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сливен“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа по ул. „Сливен“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Охрид“ по ул. „Габър“ от ул. „Шумен“ до ул. „Охрид“.

Изключване на уличен водопровод на ул. „Ген. Гурко“, с. Бусманци, налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на ул. „Средно ливаде“.

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клен“, вилна зона „Малинова долина“, ще бъдат от 10:00 до 18:00 часа в района на ул. „Клен“, ул. „Бяла река“, ул. „Трилистник“, ул. „Полски бряст“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !