В части от 6 района на София без вода днес

OFFNews
29 май 2018 в 05:01 | 1597 |0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Позитано“ от ул. „ Средна гора“ до ул. „Отец Паисий“, ул. „Странджа“ от бул. „ Александър Стамболийски“ до ул. „Три уши“. 

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Извор“ в кв. „Симеоново“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул.“70“, ул.“71“,по ул.“Извор“ от ул.“Неофит Хилендарски“ до ул.“75“
ул.“Неофит Хилендарски“ от ул.“Извор“ до ул.“Света Мария Магдалена“, ул.“Акад.Димитър Ангелов“ и ул.“ 75. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Победоносец“ в кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Св. Георги Победоносец“ от ул. „ Св. Петка“ до ул. „Радивоя“. 

Реконструкция на уличен водопровод на бул. „Черни връх“ в кв. „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Д-р Борис Вълчев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Флора Кънева“, бул. „Черни връх“ №77,77А, ул. „Проф. Георги Йолов“ №3,5,7. 

Изместване на пожарен хидрант в с. Плана Календерова махала, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на махала „Масова“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пчелина“ в с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на махала „ Нова Враждебна“, ул. „Чукура“, ул. „Пчелина“ от ул. „ Асен Игнатов“ до ул. „Чукура“, ул. „Троянски път“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !