В части от Стралбище, Бояна и Овча купел няма да има вода

OFFNews
10 декември 2018 в 06:08 | 1241 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Костенски водопад“ в жк „Стрелбище“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на ул. „Петко Ю. Тодоров“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Нишава“, по ул. „Костенски водопад“ от ул. „Хайдушка гора“ до ул. „Нишава“.

Монтаж на водомер в резервоар „Бояна“ в кв. „Бояна“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на ул. „Воденичница“, ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Радецки“, ул. „Кумата“, ул. „Севастократор Калоян“, ул. „Байкал“, ул. „Герганица“, ул. „Севастократор Калоян“ и ул. „Иваница Данчев“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Костур“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. по ул. „Костур“ от бул. „Овча купел“ до ул. „Гусла“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода”АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


„Софийска вода”АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !