В части от центъра, Люлин и Владая няма да имат вода

OFFNews
08 декември 2017 в 06:25 | 1529 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиротска“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Брегалница“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“. 

Разкриване на уличен водопровод на ул. „Арх. Георги Ненов“, жк. „Люлин“ център, налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на ул. „Арх. Георги Ненов“ от бул. „Панчо Владигеров“ до ул. „Добри Немиров“, ул. 389, бл. 778, бл. 788, бл. 789 и бл. 796.

Подмяна на спирателен кран на ул. „Маргаритка“, с. Владая, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Маргаритка“, ул. „Боев рид“, ул. „Китен“, ул. „Войнишко въстание“ – от №2 до № 40. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !