Водата спира на 8 места в София, в част от тях по 12 часа

OFFNews
30 май 2018 в 04:53 | 3746 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на довеждащ водопровод в с. Мърчаево налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на с. Мърчаево. 

Реконструкция на уличен водопровод на бул. „Арсеналски“ в кв. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Арсеналски“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Милевска планина“, ул. „Борис Пожаров“ и по ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Милевска планина“ до ул. „Борис Пожаров“. С понижено налягане ще бъдат ул. „Цветна градина“, ул. „Вежен“, ул. „Николай Лилиев“

Монтаж на спирателен кран във вилна зона „Калфин дол“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на Вилна зона „Бункера“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Баба Вида“ в жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Ангел Войвода“ от ул. „Златица“ до ул. „Васил Кънчев“ и по ул. „Баба Вида“ от ул. „Васил Кънчев“ до ул. „Ангел Войвода“.

Реконструкция на уличен водопровод на бул. „Сливница“ в жк. „Банишора“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на ул. „Козлодуй“ от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Странджа“, по ул. „Антим I“ от бул. „Сливница“ до ул. „Козлодуй“, по бул. „Сливница“ от ул. „Софроний Врачански“до ул. „Антим I“.

Разкриване на уличен водопровод на ул. „Кумановски бой“ в жк. „Надежда“ III налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на ул. "Кумановски бой" от ул. "Георги Стаматов" до ул. "Възрожденска" и по ул. "Георги Стаматов от ул. "Кумановски бой" до ул. "д-р Кръстьо Кръстев".

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Вардар“ в жк. „Разсадника - Коньовица“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на бул. „Вардар“ от ул. „Освобождение“ до ул. „Младежка искра“
ул. „Младежка искра“ от бул. „Вардар“ до бул. „Възкресение“. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юрий Гагарин“ в с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Сини Вир“, ул. „Стефан Петров“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !