Водата спира на осем места в столицата днес

OFFNews
20 май 2019 в 06:41 | 2572 |0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Метличина поляна“ в жк. „Гоце Делчев“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на , ул. „Бадемова гора“, ул. „Златишки проход“ № 57, № 60, № 62, № 64, № 66, № 68, № 70, ул. „Орехова гора“ между ул. „Метличина поляна“ и бул. „Гоце Делчев“, ул. „Метличина поляна“ между ул. „Червена роза“ и ул. „Бадемова гора“, бул. „Гоце Делчев“ между ул. „Червена роза“ и ул. „Костенски водопад“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 511 в жк. „Младост“ 1А се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на бл. 511 и бл. 512. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златовръх“ в жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Златовръх“ от ул. „Галичица“ до ул. „Кричим“. 

Монтаж на водомерен възел на ул. „Цветан Вучков“ в кв. „Горна баня“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Цветан Вучков“ и ул. „Палма“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шабаница“ в с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“, ул. „Трети март“, ул. „Воденицата“. 

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Завой“ в кв. „Бенковски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Завой“ от бул. „Лазар Михайлов“ до ул. „Оралица“, ул. „Календерска“ от ул. „Оралица“ до ул. „Руски войн“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината“ в с. Бусманци ще бъдат от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Родината“ от ул. „Татарски път“ до ул. „Родината“№54.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. 488 в кв. „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на ул. 488. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Няма коментари към тази новина !